Designové koberce Angelo

12.07.2020

 

OBJEVTE PŘIROZENĚ SKVĚLÉ KOBERCE A BĚHOUNY ANGELO

 

Web společnosti Angelo.

Belgické koberce Angelo budou pro váš interiér tím pomyslným posledním krůčkem k dokonalosti. Díky své originalitě inovativnímu duchu a špičkové kvalitě jsou známé po celém světě.

Mezi hodnoty, které Angelo uznává patří vlastní know-how, kvalita, originalita i respekt k životnímu prostředí. K navrhování, vytváření a prodeji moderních a ručně vyráběných koberců se snaží vždy přistupovat osobitým a neobvyklým způsobem.

Angelo nabízí koberce ručně vázané, tkané či vyšívané, s tradičními i moderními motivy. Jestliže si nevyberete z nabízených kolekcí, můžete využít specializovaný designérský tým, který vám vytvoří koberec přesně podle vašich představ.

 

Pro zobrazení kompletní nabídky vyberte požadovanou sekci:
 

Image
Umělé hedvábí
Image
Přírodní materiály
Image
Vlněné koberce
Image
Outdoorové koberce

 

 

Příběh lásky ke kobercům

"Jsme hrdí na to, že můžeme vytvářet kolekce koberců pro architekty, designéry, soukromé vily, hotely, nebo třeba i golfová hřiště ...

Nadšení a hra s barvami a jejich kombinacemi, stejně jako spojování surových i hladkých materiálů je nedílnou součástí naší práce.

V Angelo tuhle vášeň pro design všichni sdílíme a je to i to, co chceme prostřednictvím našich kolekcí sdílet s celým světem".

- Fiona Dewitte, zakladatelka Angelo

 

STÁHNĚTET SI KOMPLETNÍ KATALOG PRO ROK 2020

 

-->