Koberce JAB ANSTOETZ

26.01.2022

KOBERCE PRO VŠECHNY INTERIÉRY S INDIVIDUÁLNÍM PŘÍSTUPEM

 

https://www.jab.de/cz/en

Díky prvotřídním vlastnostem koberců JAB ANSTOETZ si můžete být jisti, že najdete dokonalý kousek, který se hodí do každého stylu i interiéru. Ať už vyberete koberec od stěny ke stěně, nebo model na míru z neuvěřitelně rozmanité kolekce či jedinečný ručně vyráběný kus. 

Zvuk pohlcující, tlumící nárazy, protiskluzové, dokonale přizpůsobivé - působivý seznam vlastností koberců JAB je skutečně dlouhý. A bez ohledu na to, který si z nesčetných možností si vyberete, každý z nich poskytuje příjemné teplo a naprosté pohodlí pro vaše nohy. 

V kolekcích této německé značky najdete nespočet možností v široké škále barev a textur. Koberce z obnovitelných materiálů, jako je vlna a sisal, jsou přesně takové, jaké očekáváte: poctivé, šetrné k životnímu prostředí a elegantní, krásné i autentické. Koberce z umělých vláken pak představují vysoký komfort a ve vašem domově vytvoří exkluzivní a moderní atmosféru. Inovativní vlákna jsou obzvláště odolná, trvanlivá a snadno se udržují.

Pečlivě testované materiály, ze kterých jsou koberce vyrobeny zaručují, že škodlivé látky, nečistoty a další spouštěče alergií nebudou ve vašem interiéru problémem.

Náš domov je vyjádřením nás samých. Chceme se s ním ztotožnit, cítit se v něm dobře a podtrhnout jím náš osobní styl. Líbí se vám výraznost a výjimečnost? Nebo je pro vás důležité pohodlí a ležérní design? Inspirujte se širokou nabídkou koberců JAB a najděte si vlastní styl, který bude nejvíc vyhovovat právě vám.

 

Pokud máte o jakýkoliv koberec z portfolia JAB zájem, neváhejte nás kontaktovat.

Web společnosti JAB ANSTOETZ
 

-->