malířské práce

24.01.2023

Provádíme všechny malířské práce, vymalujeme každý prostor, malé i velké zakázky. Pracujeme rychle, precizně, a hlavně čistě. Vymalujeme jakýkoliv prostor bez ohledu na velikost zakázky. Malujeme i vysoce namáhaná místa (např. sklepy).

Malířské práce provádíme především v Praze a blízkém okolí Středočeského kraje. Pro naší práci používáme ten nejkvalitnější materiál od renomovaných značek. Rádi Vám předem spočítáme kalkulaci malířských prací na základě osobní návštěvy nebo na základě poskytnutých informací. Poradíme i s vhodným výběrem barvy pro Váš interiér, exteriér ze vzorníku od výrobce, který následně necháme namíchat v tónovacím centru. Samozřejmostí je pečlivá, kvalitní provedená práce od zakrytí veškerého majetku klienta po konečný finální úklid.

Cena výmalby se vždy odvíjí od velikosti, náročnosti dané budovy a také zvolením správné barvy. Pro lepší orientaci výmalba menších bytů bílou barvou začíná přibližně od 5 000kč. Vždy je lepší nás kontaktovat a přibližnou cenu Vám rádi zodpovíme na základě osobní návštěvy.

 

 

Čtěte více

zateplení domů

naše reference

izolace a sanace

-->