Aktuality

Nově spolupracujeme s V-Podlahy s.r.o.

Rozšiřujeme naši nabídku díky partnerství s renomovanou firmou V-PODLAHY, s.r.o.

Jsme nadšeni, že můžeme oznámit nové partnerství s jedním z předních českých distributorů a prodejců podlahových krytin, firmou V-PODLAHY, s.r.o.. Tato společnost, se sídlem ve Vsetíne, působí na trhu již téměř tři dekády. Za tu dobu si vybudovala silnou pozici a rozšířila svou působnost do několika měst po celé České republice.

V-PODLAHY, s.r.o. je známá svým vysokým standardem kvality, což je v souladu s naším závazkem poskytovat našim zákazníkům pouze nejlepší produkty a služby. Jsme přesvědčeni, že tato spolupráce nám umožní ještě lépe uspokojit potřeby našich zákazníků, ať už jde o kompletní renovaci, nebo jen o drobné změny v jejich domovech.

Rádi bychom vás pozvali do našeho showroomu na Plzeňské ulici 770/58, kde je nyní vystavena část vzorků podlah nabízených firmou V-PODLAHY, s.r.o.. V našem prodejně můžete tuto špičkovou kvalitu podlahových krytin prohlédnout a dotknout se jí na vlastní kůži. Ať už hledáte dřevěnou podlahu pro teplý a přírodní vzhled, nebo moderní laminátovou podlahu pro jednoduchou údržbu, věříme, že v naší nabídce naleznete to pravé.

Kompletní nabídka firmy V-PODLAHY, s.r.o. je dostupná na webových stránkách www.vpodlahy.cz. Zde najdete široký výběr podlahových krytin v různých stylech, materiálech a cenových kategoriích, který vám umožní vybrat si produkt, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám a estetickým preferencím.

Těšíme se na vaši návštěvu a na možnost pomoci vám udělat z vašeho domu skutečně výjimečné místo. Naše spolupráce s V-PODLAHY, s.r.o. je dalším krokem k našemu cíli - poskytnout našim zákazníkům kompletní služby nejvyšší kvality pro jejich domovy

-->